Sandy 06-53769795 info@myhair2.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Irma Irma uit Heerhugowaard heeft geschreven op april 13, 2021 om 9:56 pm
Het is niet iedereen gegeven om een leven lang mooi haar te hebben waarbij je je in alle fasen van leven gelukkig en zelfverzekerd kunt voelen.De één verliest haar haar van de ene op de andere dag, vaak door die verschrikkelijke ziekte! Bij de ander heel geleidelijk waar diverse redenen de oorzaak van kunnen zijn. Beide is verschrikkelijk! Het is waar:'als je haar maar goed zit' geeft jezelf vertrouwen en maakt je zelfverzekerder. Geen vrouw zou met minder genoegen hoeven nemen! Ben je, net als ik, ongelukkig met wat er van je haar overgebleven is? Heel dun haar of zelfs kale plekken? Ben je het gestaar van mensen naar je hoofdhuid ook zo zat? Ga eens langs bij Sandy en Marion laat je voorlichten en vooral verrassen met wat zij voor jou kunnen doen! Een klein beetje meer haar doet wonderen voor je zelfvertrouwen, en het is zo mooi dat niemand ziet dat je eigen haar is aangevuld of mogelijk zelfs een compleet haarwerk is. Ik ben superblij dat ik die stap gemaakt heb. Dankjewel Sandy en Marion voor mijn nieuwe haarwerk, ik ben er erg blij mee!
Jetty Groeneveld Jetty Groeneveld uit Heerhugowaard heeft geschreven op november 13, 2020 om 3:22 pm
Plotseling stond ik voor het feit dat ik binnen drie weken mijn haar zou verliezen. Op zoek naar een adres voor haarstukken. Ik koos voor Myhair2, lekker dicht bij huis. Mijn keus was goed. Sandy en Marion hadden alle tijd voor mij. Voor het uitkiezen tot en met het passen van de pruik. Ik krijg van iedereen complimenten dat de pruik zoveel op mijn eigen haar lijkt. Sandy en Marion ontzettend bedankt voor alles.
R.Oussoren R.Oussoren uit Purmerend heeft geschreven op juli 29, 2020 om 5:36 pm
Beste Marion en Sandy. Wat ben ik blij met mijn nieuwe pruik ,ik ben heel vriendelijk geholpen met goede uitleg en de service was picobello.jullie nemen alle tijd voor klant als ik om alle haar stuk te mogen passen ik ga en en zal iedereen aanraden om bij MyHair2 te komen,Groetjes Robin Oussoren,maar mijn roep naam is Bep
Greetje Greetje uit Heerhugowaard heeft geschreven op mei 18, 2020 om 10:49 am
Hele goede ervaring met myhair2. Twee lieve dames Sandy en Marion, nemen alle tijd en laten je op je gemak een mooi haar werk uitzoeken. Ik ben zeer tevreden over mijn haarwerk. Familie en vrienden vinden het niet van echt te onderscheiden. Dit maakt je zoveel meer zelfverzekerd. Helaas in de corona tijd kon ik niet bij ze langs om mijn haarwerk iets aan te passen, dit was geen probleem...na wat foto's gestuurd te hebben werd m'n haarwerk thuis opgehaald en weer terug gebracht. Bedankt voor het goede gevoel en de service die jullie bieden.
Ans Ans uit Langedijk heeft geschreven op november 22, 2019 om 12:33 pm
Wat ben ik tevreden met mijn pruik. Tijdens ziekte viel mijn haar volledig uit. Om met een kaal hoofd of een muts/hoofddoekje te lopen had ik geen zin. Op zoek gegaan naar een alternatief en uitgekomen op een pruik. Na wat zoeken op internet deze site gevonden, myhair2.nl Deze site geeft veel info vooraf. Na telefonisch contact kreeg ik al een goed gevoel en tijdens het "intakegesprek" had ik volledig vertrouwen in Marion en Sandy. Ze luisterden heel goed naar mijn wensen en gaven daarbij de juiste adviezen. Daarna hebben ze 7 pruiken op zicht laten komen. Eerst werd het laatste haar door Sandy verwijderd. Raar om te zien, maar ze deed het goed. Een heel mooi detail. Marion en Sandy hadden de voorkeur voor een bepaalde pruik en mijn man en ik ook. Toen we vertelden welke dat was, bleek dat we alle vier dezelfde hadden uitgekozen!!! Deze werd op mijn hoofd geplaatst en het klikte meteen. I voelde mij niet meer "kaal". Inmiddels draag ik de pruik ruim één week. Familie en vrienden waren verbaasd hoe ik er uit zag, zo natuurlijk stond de pruik mij. Het gaf mij meteen ook weer meer zelfvertrouwen. Als ik nu buiten loop ziet niemand dat ik een pruik draag. Na het zelf wassen zag mijn pruik er nog steeds fantastisch uit! Marion en Sandy, dank jullie wel.